Wie zijn wij

Ellen-web-2Ellen Vervoort

E-mail:
ellen@fekwadraat.nl

Telefoon nummer:
06 50 85 35 54
Sinds september 2009 is Ellen Vervoort-Nijsen actief in de zorg als adviseur, coach en uitvoerder van het ZPM-programma (Zorg Productie Management), hierin worden veranderingen op proces en gedrag ondersteund. Het is een combinatie van harde en zachte factoren. Problemen los je op door naast Lean tools te gebruiken, ook de organische leiderschap tools te gebruiken.

Ellen is sinds 2004 in de productie- en procesindustrie werkzaam als TPM-consultant/instructor bij verschillende bedrijven (Interface inc., Nedalco, Sigma-Kalon, Smufit-Kappa, ITG, Schur Flexibles BV.). Bij deze organisaties heeft zij zowel het management, het middenkader als de professionals begeleid in het duurzaam verbeteren van het arbeidsproces en de arbeidsbeleving. TPM (Total Productive Maintenance is ontwikkeld door Toyota) is een duurzaam verbeterprogramma waarin proces en houding en gedrag centraal staan. Binnen dit programma worden instrumenten zoals 5S (orde en netheid) Lean en Kaizen gebruikt.


Frank-web-2

Frank vervoort

E-mail
frank@fekwadraat.nl

Telefoon nummer:
06 27 09 45 17

Sinds 2006 is Frank Vervoort actief als verandermanager in diverse industrieën. Met een Technische achtergrond (HTS Industrieel Product Ontwerpen) is hij o.a. werkzaam geweest in de sociale werkvoorziening als manager van het hout- en metaal bedrijf en in de vliegtuigindustrie als assistent productieleider, projectmanager en later Head of Production, en bij een diepdrukkerij voor kunststof folies als (schaduw)manager productie.

Frank heeft zich in de afgelopen 10 jaar naast techniek vooral toegespitst op ‘de mens’ in het veranderproces door Teamcoaching, individuele coaching en het management geadviseerd bij het bepalen van hun strategie. Bij de begeleiding maakt hij gebruik van o.a. waarden profielen, organisch leiderschap methoden, Lean en Six Sigma.